Syndorm polycystických ovarií

Dobrý den, nemohu rok a půl otěhotnět, mám za sebou 4 cykly s clostylbegythem - bez reakce, nemám přes rok menstruaci. Byl mi diagnostikován syndrom PCO. Před užívání HA (6 let) jsem menstruovala normálně, naopak v celkem krátkých intervalech. Je možné, že se cyklus znovu nějak obnoví? Jaké jsou možné způsoby otěhotnění (léčby) při PCO? Lze otěhotnět i bez stimulace? Clostylbegyt mi nedělal dobře. Mám jen zvýšený testosteron. Dříve i prolaktin, léčeno medocriptinem, nyní v normě. Čekám na výsledky RIP. Děkuji za odpověď. IS

Odpověď odborníka:

Dobrý den, IS! PCOS je porucha endokrinního systému velmi často spojená s projevy matabolického syndromu. Velmi často pomáhá normalizace nadváhy, úprava jídelníčku a denní pravidelný pohyb. Pěkná stránka je na angl. wikipedii : http://en.wikipedia.org/wiki/PCOS doporučuji konsultaci s lékařem celostní (holistické) medicíny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: