Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné, že jsem těhotná. V neděli večer jsem si zapomněla vzít pilulku a zjistila jsem to v pondělí večer a vzala si dvě. V neděli večer jsme měli s přítelem sex. A v úterý ráno jsem zvracela. A teď mě občas píchne na pravé straně podbřišku. Jinak antikoncepci beru pravidelně. Myslím si, že je to blbost a trochu si to vsugerovávám, ale přece jen mám trochu obavy. Bylo by už na těhotenském testu poznat zda ano?

Odpověď odborníka:

Gravidita se na 100 procent vyloučit nedá pokud nepřijdou menses v termínu udělejte si gravitest který je positivní kolem 6 dne po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: