Těhotenství

Dobrý den. Od 19.7. 2012 mám řidkou stolici, těsně předtím jsem měla MS a od té doby každý 3. den ráno mám řidkou stolici. S přítelem jsme měli sex několikrát ale pokaždé jsme se chránili pharmatexem a kondomem akorát jednou jenom kondomem. Je možné že jsem těhotná? Je mi 17 a mimčo si nemůžeme dovolit. Prosím poraďte, děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud jste pouzvali obě antikoncepční metody, těhotenství je nepravděpodobné, průjem může pouze snížit účinek hormonální antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: