Tehotenstvi

Dobry den, Zhruba pred mesicem 1.10. jsem mela nechraneny pohlavni styk.Zapomela sem vzit jednu tabletu v tydnu, kdy beru slabe tabletky (Pramino). Mesic sem se strachovala z tehotenstvi. Nedavno jsem si delala test GS Mammatest, prvni mi ukazal hned ze nejsem tehotna ale za nekolik minut se objevila jina skvrna.Ale nejspis proto, protoze jsem se na vysledek podivala znovu po peti minutach kdy uz nemam vysledek odecitat. Za 48hodin jsem si delala test dalsi kdy se mi objevilo ze tehotna nejsem. Dnes jsem i presto zasla k me gynekolozce. Ta mi udelala ultrazvuk a rekla ze v deloze nic nevidi a ani sliznice se nerozsirila takze tehotna nejsem a muzeme to uzavrit. Jestli dobre pocitam tak kdyz jsem mela styk toho 1.10 tak bych mela byt v 5. tydnu tehotenstvi a 5 dni. Lze to tedy pres ten ultrazvuk v 5 tydnu poznat?Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Katko! Těhotenství je možné diagnostikovat pomocí ultrazvuku od 5. týdne. Těhotná tedy nejste. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: