Tehotenstvi

Dobry de. chtela jsem se jen zeptat abych mela jistotu ...v cervnu 2011 jsem prodelala potrat v 6tt. na to jsem znovu otehotnela v rijnu ted jsem v 8+0 tt byla jsem na ultrazvuku a tam bylo vse v pohode bylo vydet i zretelne bijici srdicko a vse odpovidalo . ted jsem objednana na 2.1.2012 na prvni screaning. rikam si mesic je dlouha doba muze se stat ze prestane byt srdicko nebo prestane se plod vyvyjet muze se to stat i kdyz na ultrazvuku bylo vse v pohode ? Mam s toho blbej pocit tehotenstvi je slozity a nikdy neni stoprocentni .... :( predem dekuji za odpoved budu hned klidnejsi :). pekny den preji .

Odpověď odborníka:

Stát se pochopitelně může vše,do budoucnosti nikdo nevidi,ale je zbytečné se tím stresovat,zatím je vše v pořádku a tak klidně vyčkejte další kontroly stres těhotenství rozhodně neprospívá příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: