Těhotenství

Dobrý den chtěla bych se zeptat mám cca skoro rok nepravidelnou MS a řešila jsem to s gyn, a podle testu mi zjistili vyšší hladinu PRL která byla zaléčena dostinexem MS se mi měla údajně zpravidelnit nestalo se taK.chceme s přítelem miminko ale takhle se ho nedočkáme . PRL kleslo pod normu ale ted jsem to nějak přestala řešit jde o to že jsem měla MS 5.1.2016 a po 22 dnech znovu tudíž 27.1.2016 a když jsem si to zpočítala další měla být 18.2.2016 a zatím nic mohla bych být těhotná? nechci se vtom zklamat nebo to může být zase nepravidelně děkuji

Odpověď odborníka:

Vyčkejte týden a pokud se menses nedostaví udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: