Těhotenství

Už přes rok se s manželem snažíme o miminko,ale zatím bez úspěchu.Manžel má spermiogram v pořádku a mě doktorka dala dostinex na snížení prolaktinu(jen na měsíc),clostilbegyt a proveru na pravidelnou menstruaci. Tak se chci zeptat jestli by mělo být nějaké vyšetření jestli se prolaktin snížil. Mě doktorka řekla že mám přijít až v prosinci.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vyčkejte plánovanou kontrolu u vaší gynekoložky.Neužívejte léky typu Ibuprofenu-snižují možnost otěhotnění.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie na pivo: na druhu záleží
Články: Alergie na pivo: na druhu záleží
Potravinové alergie jsou...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: