Těhotenství

Možná to je jen strach a ovlivněné okolím, ale dneska jsem měla NARŮŽOVĚLÝ výtok ( běžně ho nemám), můžu být těhotná? Antikoncepci(Jangee) beru pravidelně,dá se říct na hodinu přesně. Před svátky jsem dostala antibiotika(před tím sex byl ale od ATB ne ani týden po nich) a nasadila sem pro jistotu další plato antikoncepce. Takže jsem měla teď měsíc pauzu od M. Teď mám M dostat za 5dní, dneska ráno sem si vzala poslední antikoncepci z platíčka. Je ruzový výtok jen kvuli Menstruaci, nebo jsem těhotná? S přítelem si dáváme pozor plus mám atikoncepci Žádný projevy těhotenství nemám, spíš vsugerovaný od toho že mám strach. Děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Těhotenství to s největší pravděpodobností není. Menstruaci dostanete normálně, růžový výtok nic neznamená. Pokud chcete mít jistotu,udělejte si test, bude s největší pravděpodobností negativní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: