Těhotenství

Chci se zeptat,když jsem brala antikoncepci asi tak 2roky (Ayreen) a asi tak před měsícem jsem ji vysadila a MS jsem měla pravidelnou.Od tý doby co ji neberu tak jsme se snažili s přítelem o miminko a MS se mi zpozdila o den.Mám to od pondělka a je pátek a pořád to trochu mám.Přitom když jsem brala antikoncepci tak mi to ten 5tý den už končilo.Nevím co si o tom mám myslet.Každý ráno mi je špatně ale nezvracim.Je mi poslední dobou vetší teplo a někdy i přes den mě bolí žaludek jak kdybych tam měla knedlík.předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Normální menses nemá být delší než 7 dní, při antikoncepci bývá slabší to je normální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: