Těhotenství a magnetické pole

Dobrý den, jsem úplně na začátku těhotenství (3tt) a pracuji s nukleární magnetickou rezonancí. Tedy většinu dne se pohybuji v blízkosti silného magnetického pole. Může to mít nějaký vliv na vývoj dítěte?? Děkuji. Helena B.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Heleno! Přesto, že nejsou známy zprávy o konkrétním negativním působení magnetického pole na vyvíjející se plod, pobyt v blízkosti magnetického pole se v těhotenství obecně nedoporučuje. Konzultujte tento problém i s vaším gynekologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: