Těhotenství a mikroskopická hematurie

Jsem v 5 měsíci těhotenství a mám mikroskopickou hematurii zjištěnou od 3 let mého věku.Mám každou chvíli problém, že špiním nebo mírně krvácím.Po vyšetření mi zjistí,že dítě je v pořádku a žádný hematom nikde není.Ráda bych věděla jestli tyto problémy mohou mít spojitost s mikroskopickou hematurií.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ne, tady bych spojitost nehledal Příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: