Těhotenství a mykóza

Dobrý den, když žena otěhotní a má kvasinkovou nemoc - mykózu, má to nějaký vliv na vývoj plodu?A nevadí plodu, když se mykóza léčí a žena už je těhotná? Děkuji za odpoveď

Odpověď odborníka:

Ne na vývoj plodu to vliv nemá nemusíte se obávat, a léčba v těhotenství vhodně zvolenými preparáty je bez risika příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: