Těhotenství a neštovice

Dobrý den, jsem v 17. tt a moje dvouletá dcera dostala před třemi dny neštovice. Já jsem prý neštovice prodělala někdy na ZŠ. Je nějaké nebezpečí poškození plodu? Ještě než se zjistilo, že dcera má neštovice, tak jsem po ní dojídala jídlo, dávala jí pusinky, apod. Jsem celkem nervózní, aby miminko bylo ok. Děkuji za odpověď. MK

Odpověď odborníka:

Dobrý den Moniko! Pokud jste neštovice prodělala, máte proti nim protilátky a nákaza nehrozí ani vám ani vašemu miminku. Pokud si nejste jistá, že jste neštovice skutečně prodělala, obraťte se na vašeho praktického lékaře a nechte si hladinu protilátek stanovit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: