Těhotenství a neštovice v blízkém okolí

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je pro mě bezpečné v 8tt jít na návštěvu, kde zrovna probíhají neštovice. Já je jako malá měla. Ale radši se ptám, abych nijak neohrozila sebe ani mimi. Děkuji za info. Hana

Odpověď odborníka:

Hano, pokud jste neštovice prodělala, tak vám ani miminku žádné nebezpečí nehrozí (máte vytvořeny ochranné protilátky).

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: