Těhotná k moři

Dobrý den, je vhodné jet v 25. týdnu k moři? Konkrétně autem do Chorvatska. Průběh těhotenství mám dobrý. Jen jsem měla v děloze hematom, který zanikl cca v 8 - 9 týdnu.

Odpověď odborníka:

Moře vám jen prospěje,ale patrně bych z opatrnosti rozdělil cestu na 2 části s přenocováním v Rakousku,chorvatské silnice a kolony jsou nevypočitatelné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: