Tenisový loket

Dobrý den.Chtěla bych prosím poradit ,jak mam postupocat dál.již druhým rokem trpím bolestmi pravého lokt.U lékaře ortopeda ve Zlínské nemocnici mi byl po vyšetření potvrzen tenisový loket.Lonského roku v říjnu jsem byla na operaci tohoto lokte s vysledkem pročištění a jinak žádný jiný problém nalezen nebyl.Po rehabilitaci se loket trošku zvolnil,ale po zhruba dvou měsících mi začal loket nabíhat z vnitřní strany a ruka nejde narovnat.Neustálemám i v uvolněném stavu vypnutý sval až ke dlani,občas když běmem par minut nehýbu s rukou mi začnou fialovět prsty a ruka bolí až k rameni.Pracuji ve velkoskladu a můj ošetřující lékař mi napsal žádanku pro změnu práce.Změna sice nastala,ale ruka se nelepší.Mů jlékař to řeší obstřiky ,ale ruka začíná být čím dál více bolavá a napjatá.Děkuji předem za odpověd.ŠARKA

Odpověď odborníka:

Pokud byla provedena operační líčba znamená to, že konservativní metody předtím užité již nebyly účinné. Je třeba provést i neurologické vyšetření funkce nervů přčedloktí, případně EMG. Je možno aplikovat metodu ACP, kdy se vpraví do bolestivého místa vlastní krev s obohacenými stimulačními krevními destičkami. Stav by se mohl zlepšit. Metrodu VZP nehradí. Obrátit se na ortopeda.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: