Test hiv a syfilis

Dobrý den, mám dotaz ohledně léku Dolmina 50. Použil jsem tento lék 1x v sobotu večer na bolest hlavy, prozože jsem nic jiného doma neměl. Dnes (18.8.) jsem si šel nechat udělat test na HIV a Syfilis, mohl tento lék nějak ovlivnit výslekdy testů? Děkuji

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy test nebude nijak ovlivněn. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: