Test hiv

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na to co mě trápí téměř každý den.Měl jsem sex s holkou co střídá partnery každou chvíli.Měli jsme sex s kondomem a taky orální sex bez.Byl jsem na testech po dvou měsících a byl neg.druhý test následoval přesně po třech měsíchích a taky neg.Měsíc před druhým testem jsem bral 10 dní doxyhexal (ureaplasma) 100Mg.Teď po třech měsících a týdnu mám bolesti kloubů,sem tam uzlin a v puse dva afty a jsem unavený.Co si o tom myslíte?Zbytečná panika nebo se mám mít na pozoru.Nechci zbytečně tahat z pojišťovny pěníze na testy a zbytečně se nervovat.Děkuji za vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud byl test na HIV proveden po 3 měsících po rizikovém kontaktu, tak by se nemělo jednat o infekci virem HIV. Bolesti kloubů, únava, afty mohou doprovázet jakoukoliv jinou virovou infekci, pokud projevy budou přetrvávat doplnila bych i imunologické vyšetření, event. pro jistotu zopakoval testy na HIV ještě za 2 měsíce.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: