Třezalka tečkovaná a léky

Dobrý den,trpím chronickou úzkostí.Beru léky kventiax 25mg.Slyšela jsem,že je na nervy dobrý čaj z třezalky tečkované a i sama jsem se o tom přesvědčila.Zajímalo by mě však,zda je možné pít čaj dlouhodobě.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Účinná látka čaje může vstupovat do interakcí s některými jinými léky, proto by bylo dobré probrat delší užívání s lékařem, který má kompletní přehled o Vaší veškeré medikaci /bývá to praktický lékař/.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: