Třezalka

Na lehké úzkosti mi doktor doporučil dělat si třezalkový čaj 2krát denně po dobu 14dnů...Musí se pít tak dlouho, aby byl účinek znát? A nebo se změna může dostavit již za pár dní? A ještě jeden dotaz, jelikož mě za pár dní čeká oslava narozenin, tak se chci zeptat, jestli se může při pití třezalkového čaje pít alkohol? Třezalku piji v 10 ráno a pak v 6 večer...oslava je od 20:00 (samozřejmě se nemíním opít, ale jde mi to to, jestli si můžu dát pár skleniček vína) nikde jsem tuto informaci nenašla. Předem děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Čaj pijte dle doporučení lékaře, protože k dosažení požadovaného účinky je potřeba 10 - 14 dní jeho užívání. Skleničku, dvě vína si klidně můžete na oslavě dát.

Mgr. Martina Ševčíková
Mgr. Martina Ševčíková

Specializace: Nutriční poradenství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: