Trhání krčních mandlí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu brát antikoncepci před celkovou narkózou u trhání mandlí??...Děkuji, Holečková

Odpověď odborníka:

Není mi známo, že by bylo nutno antikoncepci vynechat. Ale je třeba říci, že takovou a přesnou informaci vám nejlépe poskytne váš gynekolog, protože ten ví jaký typ antikoncepce vám předepsal a zná vlastnosti předepsaného přípravku.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: