Trhání osmiček

Dobrý den, po trhání osmiček mám stále méně citlivou část brady a rtu. Mohl mi doktor při operaci nějak poškodit nervy?? Popřípadě jak by se to dalo řešit kdyby se to dále nezlepšilo?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neuvádíte, jak dlouhou dobu je po trhání - což je poměrně důležitá informace... Nejlepší teď bude informovat lékaře, protože nemusí jít zrovna hned o poškození nervu, nýbrž např. o zánět, který v této oblasti ovlivnuje návrat citlivosti nervu k normálu, bylo by dobré dojít si na prohlídku ke stomatologovi /nebo mu zatelefonovat/, může seznat na místě, co se vlastně děje a navrhnout vám léčení. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: