Tříselná kýla

Dobrý den, Jsem již 6 měsíců po operaci tříselné kýli, laparoskopicky (mřížka). Jsem hubené postavy a stále si dokážu nahmat bulku v této oblasti, při fyzické žátěži cítím bolest. Nemohu se zbavit dojmu, že jde o recidivu. Můžete mi prosím poradit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše než recidiva může jít o jizvu, v oblasti, kde byl kýlní vak. Druhou možností je citlivá uzlina v třísle. Jednoznačné rozhodnutí, zda jde o recidivu, nebo ne, by měla dát sonografie této oblasti.

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: