Tříselná kýla a těhotenství

Dobrý den, byla mi zjištěna tříselná kýla. V nejbližší době bych chtěla otěhotnět. Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho po operaci kýly je bezpečné otěhotnět. Děkuji za odpověď. Kateřina

Odpověď odborníka:

Záleží na průběhu operace a rekonvalescence ale 3 cykly by měla být dostatečná doba. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: