Tříselná kýla u ročního dítěte

Dobrý den mám 14měs.holčičku, v neděli se ji objevila kýla, podařilo se mi ji zreponovat, teď ji při pláči hned vyskočí. Může se to zatáhnout samo nebo je nutná operace.Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kýlka se sama nezatahne, radikální řešení je jedině operační.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Články: Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Léčba zhoubných plicních...
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zmírnit bolest zubů i strach ze zubaře? Pomocí homeopatik!
„Zlý“ cholesterol: poznejte svého nepřítele
Články: „Zlý“ cholesterol: poznejte svého nepřítele
Ať už trpíte onemocněním...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x