Tříselná kýla a erekce

Mám na pravé straně tříselnou kýlu /viditelnou bouli /na levé straně to jen občas trošku pobolívá je možné že to má vliv i na erekci?

Odpověď odborníka:

Dle mého mínění tříselná kýla na erekci vliv nemá. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: