Trittico a zvětšená sexuální touha

Dobrý den je mi 21 let a beru Trittico 2/3 večer a Risperdal 1,5mg-0-2mg. Dřív jsem bral před tritticem Velaxin. S Velaxinem jsem měl problém se sexem prý to mají většina antidepresiv. Jenže teď mám trittico už měsíc a v noci třeba mám 4 erekce po mé holce chci neustále sex třeba tak 4x denně furt mám chuť na sex až dost podle mě přehnanou a aji když jdu např. po ulici tak najednou mám erekci. Může to být nějaký účinek toho léku je to nebezpečné mělo by se to vyměnit mě se to v pořádku moc nezdá.

Odpověď odborníka:

Krásný den, pane Martine-moc děkuji za důvěru. Trazodon- účinná látka preparátu Trittico- je skvělý lék pro stavy úzkosti, deprese, poruchy spánku. Za "výhodné" se považuje jeho "nesnižování" schopnosti prožívat intimní setkání. Každý lék je samozřejmě zcela individuálně snášen- proto bych moc prosila, abyste před jakoukoliv změnou aplikace prodiskutoval stav se svým psychiatrem. Zná Vaši základní diagnosu, důvod kombinace neuroleptika Risperdalu právě s trazodonem. Nikdo jiný. než je Váš lékař, by neměl léčbu měnit.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: