Účinnost ha po zvracení

Dobrý den, beru antikoncepci Lindinette20. Ve čtvrtek si vždy beru první tabletu z balení, můj problém je, že jsem po užití tablety v pátek za asi 6 hodin zvracela a během pondělí jsem měla pohlavní styk. Chci se zeptat, jestli je nějaké riziko otěhotnění a zda se mám dále chránit i jinak. Předem moc děkuji za odpověď!!!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvracení 6 hodin po užití antikoncepční tabletky již neovlivní její vstřebání a následný antikoncepční účinek.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Články: 5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Máte-li propíchnuté uši...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bechtěrevova nemoc: Když imunita vzdoruje
Články: Bechtěrevova nemoc: Když imunita vzdoruje
Bechtěrevova choroba neboli...
Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Články: Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Větší muži mají větší penis...
Chraňte si své klouby a zůstaňte soběstační
Články: Chraňte si své klouby a zůstaňte soběstační
Pokud vás trápí revmatoidní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: