Účinnost ha

  • Dotaz od: Charvátová
  • Publikováno: 17.8.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám takový dotaz: po sedmidenní pauze jsem po 3. účinném prášku (1. týden v cyklu) asi zhruba do hodiny zvracela..nebyl to nějak veliky "obsah" jen trochu štávy..následujicí dva dny jsem si vzala normálně prášky a měla nechráněnný pohlavní styk..Mám se obávat? Jaké je riziko?? Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, riziko otěhotnění je malé, ikdyž je důležité,jakou berete antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologické operace mohou být příčinou řídnutí kostí
Články: Gynekologické operace mohou být příčinou řídnutí kostí
Osteoporózou a komplikacemi...
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x