Účinnost ha

Dobrý den, užívám již několik měsíců hormonální antikoncepci Jeanine. Nyní jsem však nenasadila další plato pilulek hned po uplynutí sedmi dní (kdy se prášky vysazují), nýbrž jsme tuto pauzu prodloužila o jeden týden. Po osmi užitých tablet z tohoto dalšího plata jsem měla pohlavní styk. Nyní se mi však objevilo silné špinění, přestože plato pilulek doberu teprve až za 5 dní a menstruace se mi obvykle dostaví také až po dobrání všech pilulek. Prosím o informaci, zda hrozí otěhotnění za těchto okolností. Předem Vám velmi děkuji za zodpovězení dotazu.

Odpověď odborníka:

Pokud neberete antikoncepci podle návodu ,pak risiko otěhotnění hrozí příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: