Účinnost ha

Dobrý den, lékař mi na zánět předepsal tablety Entizol a k němu ještě vaginální tablety Klion-D.. Chtěla jsem se zeptat, jestli mohou nějak snížit účinnost antikoncepce (Lindynette 20). Pokud ano, jak dlouho je po dobrání léků nutné používat ještě další formu antikoncepce? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ne.účinek antikoncepce by neměl být ovlivněn příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: