Únava, točení hlavy

Dobrý den, před pár měsíci se u mě začaly objevovat tyto obtíže: točení hlavy, bušení srdce, pocit kyslíkové nedostačivosti (tyto tři symptomy trvají řádově minuty až hodiny, dosti nepříjemné, nepravidelně se vyskytující), k tomu celková únava, potíže se spánkem (mělký spánek a potíže s usínáním). Neurologem předepsán lék Tegretol, který byl naordinován na základě pozitivního EMG vyšetření. Po přečtení příbalového letáčku s množstvím nežádoucích účinků a zjištění, že lék je určen k léčbě epilepsie jsem znejistěl. Domnívate se, že je v mém případě indikace léku tohoto typu se zřejmě vyšší frekvencí výskytu vedlejších účinků žádoucí? Nebo raději zvolit jinou formu léčby? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, protože jsem bohužel neviděl Vaše výsledky vyšetření, je velice obtížné se pouštět do jakýchkoliv soudů. Obecně by se ale Tegretol neměl použít při pouhých bolestech hlavy. Doporučuji konzultaci s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
bušení srdce | Od: Marketa | 8.12.2011 00:19
Dobrý den, já měla to samé, půl roků běhání po doktorech, nikdo nevěděl co to je, až pak mi zjistili tetánii, nedostatek horčíku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: