Ureaplazma urealyticum

Dobrý den, vyšetřením z moči mi byla nalezena ureaplazma urealyticum v množství 10 na 4. Lékař mi předepsal doxybene na 10 dní. Žádné problémy ani komplikace nemám. S manželem se již snažíme o miminko. Na internetu jsem nalezla informaci, že pokud je ureaplazma v hladině nižší než 10 na 5 není potřeba léčba a člověk se nemusí znepokojovat. Je tomu opravdu tak? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud chcete těhotnět, bylo by dobré se vyléčit. Ureaplasmata mohou způsobovat předčasné porody. Nevěřte všemu, co se píše na internetu, záleží, zda se jedná o seriosní článek.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: