Ureoplasmata

dobry den mam takovy dotaz. Pred pul rokem jsem byla lecena na ureoplasmata posledni test negativni. Pak cytologie a klasicke vysetreni vse v poradku. Ted mam posledni mesic spineni nic me neboli jen jde ze me krvavy hlen muzu mit zpet ureoplasmata ? jinak nevim kde bych je chytila jelikoz sex jsem mela jen dvakrat a s kondomem :-( jsem zoufala. Pani doktorka mi rekla ze me nebude porad lecit na ureoplasmata kdyz muj manzel se nechce lecit tak uz nemam ani odvahu tam jit ze mam nejaky problem. Je to 14 dni co jsem byla kvuli bolestem bricha na pohotovosti ktere jsem nakonec mela zpusobene bolesti od zad byla vysetrena a vse bylo v poradku tak proc tedy ze me jdou krvave hleny ? Dekuji za precteni a odpoved.

Odpověď odborníka:

Špinění může mít řadu příčin nejen infekci ureaplasmaty např. hormonální ale bez vyšetření včetně kultivace ultrazvuku atd nelze příčinu určit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x