Chlamydie x ureoplasmata

Po doléčení antibiotiky Cipro 500, jsem za čtrnáct dnů měla znovu obtíže a hrudkovitý výtok, gynekoložka mi udělala přímo v ordinaci test za 50Kč na chlamydie, který byl pozitivní, za týden jsem měla volat pro laboratorní výsledky a domluvit se na případné léčbě antibiotiky. Paní doktorka mi dnes řekla, že výsledky jsou v pořádku, že ureoplasmata tam nejsou.. Chtěla jsem se zeptat jestli je to totéž co chlamydie, o nich se vůbec nevyjádřila ale test je prokázal. Nerozumím tomu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ureaplasmata jsou rozdílná od chlamydií, rozhodně se informujte přímo u paní doktorky, zda vám sdělila všechny výsledky ajak to ve skutečnosti s vašimi výsledky je. Pokud máte pořád potíže, je vhodné přijít do ambulance na další vyšetření a stěry, mělo by se pátrat po příčinách dále. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Krevní tlak pod kontrolou: 1. část
Články: Krevní tlak pod kontrolou: 1. část
Hypertenze (vysoký krevní...
6 tipů na ochranu před klíšťaty
Články: 6 tipů na ochranu před klíšťaty
Proti klíšťové encefalitidě...
Před operací srdce aspirin nevadí
Články: Před operací srdce aspirin nevadí
Pacientům před operací...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nenechte onemocnění jícnu rozvinout až k nádoru
Články: Nenechte onemocnění jícnu rozvinout až k nádoru
Nejčastější onemocnění...
Revma lze ovlivnit i výběrem stravy
Články: Revma lze ovlivnit i výběrem stravy
Revmatoidní artritida umí...
První pomoc při popáleninách: může zachránit i život
Články: První pomoc při popáleninách: může zachránit i život
Nebezpečí popálení kůže na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: