Užívání antihistaminik a homeopatik

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Pokud užívám pravidelně lék Ketotyfen a k tomu homeopatika antichemik a Para-para. Nemůže se stát, že by se nějak snižoval účinek? Lze tuto kombinaci bezproblémů užívat? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Neznám lék katolyfen, homeopatické léky by se neměly mixovat se silnými alopatickými léky.S udávanými vašími léky nemám osobní zkušenosti. Prim. Mudr. Jan Miklánek

MUDr. Jan Miklánek
MUDr. Jan Miklánek

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: Studio pro zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
(Ne)bezpečnost užívání vitamínu D v těhotenství
Články: (Ne)bezpečnost užívání vitamínu D v těhotenství
Čekáte miminko? Pak byste...
Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
Články: Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
S průjmem se téměř každý...
Zadáno pro ženy: přírodní léčba infekcí močových cest
Články: Zadáno pro ženy: přírodní léčba infekcí močových cest
Pálení a řezání při močení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: