Užívání antidepresiv asentra a triticco prolong

Dobrý den, před časem jsem měl psychycký problém -přišel jsem o zaměstnání i mojo manželka. Pracovali jsme v rodiné firmě. Psychicky jsem se z too zhroutil. Tento problém jsem měl již před léty cca 2x v rozmezí 4 let. Poprvé jsem dostal od obvodního lékaře k užívání Asentru 50 a posléze 100 mg.Zhruba měsíc před vyhazovem ze zaměstnání jsem přestal asentru užívat, protože jsem se cítil dobře. Po návštěvě psychiatra mě předepsal Triticco prolong který užívám večer kvůli lepšímu spánku. Je možné užívat večer triticco prolong 300 mg večer a ráno Asentru 100 mg? Vždy poránu se cítím takový malátný a točíme si hlava? Děkuji za případnou odpověď případně moji zprávu doplním. Ivo

Odpověď odborníka:

Měl by jste změnu medikace konzultovat s lékařem V zásadě snad ano -sám by jste měl poznat zda je Váš stav lepší

doc. PhDr. Jiří Kocourek, PhD
doc. PhDr. Jiří Kocourek, PhD

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Privátní ambulance v Praze 6, Vítězné náměstí 10,
Vedení Institutu aplikované psychoanalýzy,
Vedení Psychoanalytické kliniky v Opocně,

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: