Uzivani ha belara

Dobry den. Beru belaru jiz 2 mesice. ( moje prvni HA) . Jsem momentalne a kvuli casovemu odstupu jsem udelala chybu v uzivani. Vzala jsem si pilulku o 6 hodin drive nez bych mela. Chtela bych se zeptat jestli je zde velke riziko otehotneni ??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, žádné riziko otěhotnění zde není, nadále pokračujte v užívání antikoncepce v pravidelných intervalech.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: