Uzivani leků duspatalin retard

Dobry den, Prosím o odpoved,nevedela jsem,ze jsem tehotna a uzivala jsem 23 dni lék Duspatalin retard.Po techto dnech jsem se dozvedela.že jsem těhotna a hned lék vysadila.Myslite,ze to bude mít nejaký vliv na plod? Díky za odpověd Jiřina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jiřino! Tuto skutečnost oznamte na další pravidelné prohlídce gynekologovi. V počátku těhotenství je ale poškození plodu buď neslučitelné s jeho dalším životem anebo jej nenaruší, jde o tzv. pravidlo "všechno nebo nic". V tomto smyslu je dítě v bezpečí, pokud to přežilo.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: