Uzivani koloidnich mineralu

Dobry den,chci se zeptat,zda mohu uzivat koloidni mineraly,pokud mi byly zjisteny zlucnikove a ledvinove kameny a sklon k parodontoze. Dekuji za odpoved. Magda

Odpověď odborníka:

Koloidní minerály nepatří do sféry klasické medicíny, nevím ani, zda byly oficiálně k vnitřnímu užívání schváleny (vyžádejte si raději jejich certifikáty o bezpečnosti), proto si musíte uvědomit, že užití koloidních minerálů je na vaše vlastní riziko a zodpovědnost k vlastnímu zdraví. Při kamenech bych ale doporučovala spíše změnu stravovacího (žlučníkové) a pitného režimu (ledvinné), protože bez něj se vám kameny asi tvořit nepřestanou - měla by se totiž zmenšit nebo odstranit příčina jejich tvoření a to ani koloidní minerály, podle mého názoru, neumějí trvale zařídit. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: