Uzlina a rozbor krve

Dobry den pane doktore, chtela bych Vas poprosit o radu. Na krku se mi udelala 1,5 mm velka uzlinka, byla jsem na sonografii a vse dopadlo dobre. Pote jsem si nahmatala druhou malou uzlinku na vzadu na krku, zacala jsem brat antibiotika (mela jsem v krku streptokoka) a zaroven mi byla odebrana krev. Vse jsem mela vporadku, ale v pribalovem letaku antibiotik jsem se dozvedela, ze snizuji pocet bilych krvinek. Prosim Vas nemohly antibiotika ovlivnit vysledky krve? Nemuzu mit leukemii nebo jinou krevni nemoc? Nakonec mi doktori uzlinku vzadu na krku vyrizli, poslali na histologii, ktera dopadla dobre. Presto mam strach, jestli bych nemela jit znovu na odber krve z duvodu brani antibiotik. Predem Vam moc dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud byste měla leukémii, antibiotika by zcela jistě krevní nálezy nezkreslila. nemusíte se obávat.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: