Uzlina

Již skoro rok mám na levé straně zvětšenou, tvrdou, hladkou a trochu pohyblivou krční uzlinu (neboli)..nepostřehl jsem, že by se zvětšovala ale vždy když si ji prohmatávam tak mam pocit jako by se "podrazdila" , a trosku me obtezuje pocitove, stale si ji prohmatavam a je to horsi a horsi, dnes sem si vsiml vyrazky v tom samem miste...myslite ze by to mohlo mit neco spolecneho? (Taky to muze byt z vousu), dekuju

Odpověď odborníka:

Hezký den Jakube, bylo by vhodné provést ultrazvuk této uzlinky a ostatních struktur na Vašem krku, vyrážka by s touto uzlinkou mít nic společného neměla, je možné, že se vytvořila jak udáváte pro např. podráždění při holení, nebo pro to, že na to místo stále saháte. Zkuste si tedy uzlinky nevšímat a navštivte Vašeho praktika, aby Vás poslal na sono a budete mít jasno. S pozdravem, K. Jiříčková

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Zacelení poporodních ran může urychlit sama žena
Články: Zacelení poporodních ran může urychlit sama žena
Při porodu se velmi často...
Depresí k infarktu
Články: Depresí k infarktu
Fyzicky zdraví lidé trpící...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: