Uzliny

Dobry den, v lete jsem prodelala silnou chlamydiovou infekci plicni v oblasti nosohltanu. Od te doby mam vzadu na krku a pod usima zatvrdle boule. Byla jsem v lete i na UZ, ale vse v poradku a osetrujici lekar mi rekl, ze uzliny jsou reakci na infekci. Je normalni ze zatvrdle uzliny stale pretrvavaji? Musim podotknout, ze beru leky na podporu imunity. Dekuji

Odpověď odborníka:

Doporučuji provést krevní testy se zaměřením na diferenciální diagnostiku uzlin.vého syndromu, která je velmi široká, a sonografické vyšetření uzlin. Obraťte se prosím na praktického lékaře, případně infekční či interní ambulanci ve vašem okolí.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Nateklé uzliny v krku při používání lizátů | Od: pupinoo | 6.12.2016 17:14
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak jste dopadla? mám podobný problém...
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: