Varikokela

Dobry den, mam varikokelu, potvrzenou od urologa, ale zapomnel jsem se zeptat jestli mohu mit pred operaci sex.

Odpověď odborníka:

Samozřejmě, že je to dobře možné, proč ne. Operce není potřeba se obávat, jak to říká Rudolf Hrušínský "na funkci to nemá vliv," co se týče erekce a dosažení orgasmu včetně ejakulace, bude to jako předtím. Zlepší se parametry spermiogramu, varikokéla může díky tomu, že se v postižené polovině šourku zvyšuje teplota, může vést ke sníženému počtu a menší pohyblivosti spermií. Takže vzhůru do toh, jak do sexuálních aktivit, tak do operačního řešení! Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: