Varikokéla

Dobrý den, asi před rokem jsem byl na operaci s varikokélou. Všechno dopadlo dobře, ale po nějakém čase se mi to začalo vracet. Když jsem to dneska tak zkoumal tak je to asi z 3/4 tak veliké jako před operací. Je to 2 až 3 krát větší než pravé varle. Mám z toho takový divný pocit a nevím co s tím dělat. Už jsem na operaci jednou byl a nevím jestli se vyplatí tam jít znovu. Máte nějaké doporučení? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud Vás varikokéla limituje bolestmi nebo máte sníženou plodnost podle spermiogramu, tak je operace vhodná

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: