Varikokéla

Dobrý den, pokud je spermiogram v pořádku, lze tím vyloučit i varikokélu? Nebo je nutné ještě nějaké další vyšetření? Děkuji Anna

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšetření, které posoudít ev.varikokélu je bud vyšetření pohledem a pohmatem u lékaře odborníka (urolog) nebo ultrazvuk varlat - rtg pracoviště nebo přímo u urologa v ambulanci, který jednoznačně tuto diagnosu vyloučí nebo potvrdi. Spermiogarm svědčí jen o množství a funkci spermií, anatomie se podle něj nedá posoudit. Hezký den. .

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: