Varikokéla

Dobrý den, může být varikokéla rozšířená na obou varlatech? mám totiž na obou varlatech viditelné žilky. A ještě jeden dotaz, jestli varikokéla může způsobit zmenšení varlete

Odpověď odborníka:

Viditelné povrchové žilky ještě nemusí znamenat, že trpíte varikokélou, ta nemusí být vidět. Varikokéla nevede ke zmenšování varlete. Pokud máte tento problém, navštivte urologa.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: