Varikokéla

Mám na levém varleti takové bouličky jsou pod šourkem jakoby přirostlé k varleti nebolestivé ani po promačkáni.Ještě mám hmatatelnou "žílu" vede jakoby od břicha k varleti nebo nadvarleti.Občas mě pobolívalo v podbřišku jen chvilkově a v tříslech tak se chci zeptat jestli by to nemohla být varikokéla.

Odpověď odborníka:

Mohla by to být varikokéla. Vyskytuje se v několika stupních - od hmatné žíly až po viditlnou. Diagnostikuje se za pomocí ultrazvuku.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: