Vedlejší učinky asentry

Dobrý den. Beru Asentru 100 mg na uzkostnou poruchu, cca 1. měsíc, ale trápí mě vedlejší příznaky jako je únava, průjmy , a bolesti břicha, po jak dlouhe době by tyhle příznaky měly zmizet? nebo myslíte že je lepší Ad vyměnit, je to po asentře o trošku lepší, ale pořád se necítím uplně fit, uzkosti jsou lepší, ale obtěžují mě ty vedlejší příznaky jak jsem již uvedl. A je ještě nějáke jiné antidepresivum, ze skupiny SSRI s účinnou látkou sertralin, které by nemělo tolik vedlejších učinku? Děkuji za odpověd, Hezký zbytek dne.

Odpověď odborníka:

Doporučuji vám vyhledat vašeho psychiatra nebo toho lékaře, který vám tento lék předepsal. Je nutné abyste se s ním poradil o případné změně medikace pokud vám lék způsobuje takové obtíže. Hezký den.

PhDr. Jana Müllerová
PhDr. Jana Müllerová

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Psychologická pomoc Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: