Vitamíny pro děti

Dobrý den, ráda bych znala váš názor na mou otázku. Mám děti 5 a 3 roky. Pediatr nám doporučil užívat denně 1 tabletu vitamínů Multi-tabs v období od září do května. Zajímalo by mě, zda nemůže dojít k nějakému předávkování či převitamínování, děti by tablety užívali vlastně 3/4 roku. Děkuji za odpověď. S pozdravem Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, k předávkování nemůže dojít, pokud bude dodrženo doporučené dávkování a současně děti nebudou užívat jiné vitamínové preparáty. Osobně se ale domnívám, že pro organismus je výhodnější přijímat vitamíny v přírodní podobě - tzn. z čerstvého ovoce či zeleniny; dále je důležité dbát na zdravý životní styl - dostatek spánku a pohybu na čerstvém vzduchu (min. 2 -3 hodiny denně), vyhýbat se pobytu v přetopených místnostech. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: